Cakesmash fotoshoot

Wanneer je kindje 1 jaar wordt, is het natuurlijk groot feest! En wil jij iets unieks voor de 1e verjaardag? Ik bied ook een volledig verzorgde cakesmash fotoshoot aan. Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde toetjes. Het mag allemaal! Het is een feestje om te zien en voor jouw kindje een feestje om te doen! Je maakt de eerste verjaardag van je kindje zo extra speciaal.

In principe beginnen we eerst met het maken van foto’s zonder taart, zodat je ook een aantal mooie portretfoto’s van hem/haar hebt. Daarna krijgt jullie kindje de taart erbij en wordt de Cake Smash fotoshoot een klein feestje! 

Elke cake wordt speciaal voor de shoot gemaakt. De cake is altijd 100% vers en in de kleuren die jullie mooi vinden. Ik kan ook rekening houden met allergieën of andere wensen wat betreft de taart. De fotoshoot kan bij jou thuis plaatsvinden, zodat je kindje zich comfortabel voelt in de omgeving.

De digitale bestanden ontvang je zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. Jullie hoeven dus geen dure afdrukken via mij te bestellen. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. 

Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden en de taart mogen jullie na afloop mee naar huis nemen. Vaak is er nog een heleboel over en ziet de taart er nog redelijk eetbaar uit.

Pakket 1Pakket 2Pakket 3
PrijsEUR 175,-EUR 200,-EUR 230,-
TaartBasisBasisLuxe
Aantal beelden
(digitaal)
10 kleur
10 zwart-wit
15 kleur
15 zwart-wit
20 kleur
20 zwart-wit
Aantal beelden
(gedrukt)
1 in A3 of A42 in A3 of A43 in A3 of A4

* Vind je het leuk om helium ballonnen te gebruiken? Per stuk reken ik een meerprijs van EUR 10,-
* Voor elke extra foto die je wil laten bewerken, reken ik een meerprijs van EUR 15,-
* De prijs is exclusief eventuele reiskosten