Contact

SAMENWERKEN
Ik sta uiteraard open voor leuke samenwerkingen. Dit kan zijn in de vorm van een artikel, review, restaurant review, win-actie of fotografie opdracht. Wil je een product uitlichten op mijn blog of op Instagram? Dat kan! Neem voor meer info contact met mij op via yara@homeofafoodie.com

INFORMATIE OF PRODUCTEN TOESTUREN
Voor Home of a Foodie blijf ik altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen kun je sturen via het contactformulier. Ik vind het ook ontzettend leuk als je producten wilt opsturen. Ik bekijk en beoordeel alle producten. Als ik enthousiast ben, dan neem ik dit op in een artikel of via een Instagram post of story. Ik kan hier echter geen garantie over geven en ik zal altijd een eerlijke mening geven. Neem contact op via yara@homeofafoodie.com of het contactformulier hieronder voor het postadres.

FOTOGRAFIE
Naast foodfotografie hou ik mij ook bezig met product fotografie. Wil je mij jouw (product)foto’s laten maken? Neem dan contact op via yara@homeofafoodie of het contactformulier hieronder en vraag naar de mogelijkheden. 

BAKVRAGEN
Heb je vragen over de recepten of producten? Ik probeer binnen 5-10 werkdagen een reactie te geven. 

BESTELLINGEN
Ik bak op bestelling. Heb je interesse of wil je meer informatie? Ook dan kun je het contactformulier invullen!
____

Voor alle persoonlijke en/of zakelijke vragen, samenwerkingsaanvragen of gewoon een leuke ervaring die je met mij wilt delen sta ik altijd open. Vul het formulier hieronder in en ik kom er binnen 5-10 werkdagen bij je op terug.

Liefs,
Yara

cropped-logo-home-of-a-foodie.jpg