Alle recepten

Welkom op de website van Home of a Foodie. Je vindt hier recepten van lekkere en verantwoorde taarten, cakes, koekjes en nog veel meer. Door de recepten op mijn website zul je zien dat lekker en gezond eten goed samen gaat én super makkelijk is. De recepten zijn allemaal gezond. Maar omdat “gezond” voor iedereen een andere betekenis heeft, is hier voor iedere lifestyle genoeg variatie. Denk aan koolhydraatarme-, suikervrije- , glutenvrije- én lactosevrije recepten.

Ik deel makkelijke en moeilijke recepten, recepten die heel snel klaar zijn maar ook sommige waar je wat langer mee bezig bent. Kortom: voor ieder wat wils! Ik hoop jou te kunnen inspireren om ook verantwoord te gaan bakken en toch te blijven genieten.

Veel bakplezier en eetsmakelijk!

Liefs,
YaraCategorieën

EIWITRIJKE RECEPTEN
LACTOSEVRIJE RECEPTEN
ONTBIJT RECEPTEN
KOOLHYDRAATARME RECEPTEN
SUIKERVRIJE RECEPTEN
TUSSENDOORTJES
TAART RECEPTEN
GLUTENVRIJE RECEPTEN
VEGAN RECEPTEN

Heb jij iets te vieren?

Je kunt bij Home of a Foodie ook taarten, cupcakes of andere traktaties bestellen. Home of a Foodie bezorgt in omgeving Utrecht en Amsterdam. Je kunt de bestelling ook ophalen in Vinkeveen. Alle bestellingen zijn volledig naar eigen thema en smaak aan te kleden. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden, smaken en prijzen.

Benieuwd naar mijn laatste recepten?