Portfolio

Naast foodfotografie, taarten bakken op bestelling en het uitwerken van bakrecepten houd ik mij ook bezig met productfotografie voor opdrachtgevers. Neem hieronder een kijkje in mijn portfolio naar de verschillende opdrachten die ik gedaan heb. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via het contactformulier.


2020
Voor Brita waterfilter x Crusio Thee maakte ik in samenwerking met communicatiebureau Efluenz lifestyle beelden en productfoto’s. Deze beelden bracht ik onder de aandacht via Instagram.

2020
Voor Kerrygold maakte ik in samenwerking met PR, digital & social bureau Hopscotch Europe een recept en productfoto’s voor de Kerrygold Pure ongezouten boter. Deze beelden bracht ik onder de aandacht door middel van een winactie op Instagram.

2020
Voor Cakeprint maakte ik twee video-tutorials. Ik maakte de video’s van A tot Z zelf. Denk aan de productie, presentatie, bewerking, recept ontwikkeling, fotografie en activatie. Het werd een video met de Gender Reveal prints en een video met de eetbare Halloween prints.

2020
Voor Steviala mocht ik een serie productfoto’s maken van de suikervervangers, smaak aroma’s, sprinkles en suikervrije stroop. Deze foto’s gebruikt ze onder andere voor haar website, Social Media kanalen en in magazines.

2020
Voor Moederdag maakte ik in samenwerking met marketing bureau Natwerk en De Ruijter een recept en productfoto’s voor De Ruijter Chocolate Chunks.

2020
Ook voor een zakelijk event of een zakelijk jubileum kan ik met je meedenken op het gebied van een bestelling met logo en in je huisstijl kleuren.

2019
6 maanden lang was ik ambassadrice van Côte d’Or chocolade. In samenwerking met Influencer marketing bureau Wavewaker mocht ik elke maand Côte d’Or onder de aandacht brengen, door middel van content (zie hier twee blogs die ik heb uitgewerkt: link en link).