Portfolio

Naast foodfotografie, taarten bakken op bestelling en het uitwerken van bakrecepten hou ik me ook bezig met productfotografie voor opdrachtgevers. Neem hieronder in mijn portfolio een kijkje naar de verschillende opdrachten die ik gedaan heb.


2020
Voor Steviala mocht ik een serie productfoto’s maken van de suikervervangers, smaak aroma’s, sprinkles en suikervrije stroop. Deze foto’s gebruikt ze onder andere voor haar website, Social Media kanalen en in magazines.

2020
Voor moederdag maakte ik in samenwerking met marketing bureau Natwerk en De Ruijter een recept en productfoto’s voor De Ruijter Chocolate Chunks.

2020
Ook voor een zakelijk event of een zakelijk jubileum kan ik met je meedenken op het gebied van een bestelling met logo en in je huisstijl kleuren.

2019
6 maanden lang was ik ambassadrice van Côte d’Or chocolade. In samenwerking met Influencer marketing bureau Wavewaker mocht ik elke maand Côte d’Or onder de aandacht brengen, door middel van content (zie hier twee blogs die ik heb uitgewerkt: link en link).