Social advies op maat

Wil je échte relaties opbouwen met jouw Instagram volgers? Daar kan ik je bij helpen! Dankzij mijn ervaring op het gebied van marketing, communicatie en reclame, weet ik precies wat er nodig is om een succesvol concept neer te zetten!

Een Social Media advies op maat is heel persoonlijk. Wat wil jij bereiken met jouw online kanalen?

  • Ben je al een tijd online, maar ben je klaar voor de volgende stap? Of wil je jouw online kanalen naar een hoger level krijgen?
  • Wil je een rebranding of lancering van een nieuw product of dienst?
  • Ben jij nieuw in ondernemersland en zoek je een startpunt om een vliegende online start te maken?
  • Ben jij in dienst van een merk en verantwoordelijk voor de online kanalen? Ik kan je helpen om je online verder te ontwikkelen!

Een Social Media advies op maat kan in verschillende vormen: Ik kan een training geven op locatie, we kunnen een brainstorm sessie houden of we gaan een meerweeks-traject aan.

De drie pakketten

SOCIAL CONCEPTS

Ben je op zoek naar slimme ideeën die ervoor zorgen dat jouw online positionering nog sterker wordt? Deze concept sessie is voor creatieve ondernemers met een duidelijke online strategie. Je bent op zoek naar een gelijkwaardige sparringpartner die met jouw online strategie mee kan kijken en kan denken. Samen gaan we op zoek naar een winstgevend concept en ijzersterke social content. Dit betreft een 1-op-1 sessie en duurt gemiddeld 3 uur, afhankelijk van jouw wensen!

Kosten: €295,-

SOCIAL TRAINING

Ben je niet op zoek naar een strategie, maar naar praktische en slimme tips? Als ik een training of een workshop op locatie geef, krijg je directe, eerlijke en praktische tips, die je gelijk kunt implementeren. Tijdens de training leer je hoe je jouw doelgroep met Social Media en effectieve content kunt bereiken. Ik leer je hoe je jouw doelgroep activeert, een community faciliteert en de reputatie van jouw merk kunt bewaken. Een training of workshop kan gegeven worden aan 3 tot 10 personen en duurt 4 uur.

Kosten: €495,-

SOCIAL GROEI

Wil je een compleet Social traject? Dit meerweeks-traject is voor professionals met groeiambitie. Ben je net gestart met jouw onderneming en wil je een online strategie op maat? In 4, 6 of 8 weken stoom ik je klaar om een duidelijke Social-strategie te implementeren! Dus weet je niet waar je moet beginnen of heb je niet voldoende kennis van de mogelijkheden op Social Media? Ik ga jou helpen! Door middel van dagelijks online contact, en wekelijkse sparringsessies ben jij straks online ook goed zichtbaar.

Kosten: v.a. €695,-


Laten we samen gaan bouwen aan jouw online strategie!

Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Plan dan een gratis social-call in. Dan kijken we samen hoe ik je het beste kan helpen met jouw online strategie. Vul het contactformulier hieronder in, en ik mail of bel jou z.s.m. terug.

NEEM CONTACT OP


CONTACTGEGEVENS
Home of a Foodie
Centaur 3
3645 SH Vinkeveen

Website: http://www.homeofaofoodie.com
E-mail: yara@homeofafoodie.com

KvK: 76883795
BTW: NL207256056B01