Cakesmash fotoshoot

Wanneer je kindje 1 jaar wordt, is het natuurlijk groot feest! Wil je iets unieks voor de 1e verjaardag? Ik bied een volledig verzorgde cakesmash fotoshoot aan, met professionele fotograaf. Dit kan thuis of op locatie.

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde toetjes. Het mag allemaal! Het is een feestje om te zien en voor jullie kindje een feestje om te doen! Je maakt de eerste verjaardag zo extra speciaal.

We beginnen met het maken van foto’s zonder taart, zodat je ook een aantal mooie portretfoto’s hebt. Daarna komt de taart erbij en wordt de Cake Smash fotoshoot een klein feestje! 

De taart
Elke taart wordt speciaal voor de shoot gemaakt. De taart is altijd 100% vers en in de kleuren die jullie mooi vinden. Ik kan bij het maken van de taart rekening houden met allergieën of andere wensen. De fotoshoot kan bij jullie thuis plaatsvinden, zodat jullie kindje zich comfortabel voelt in de eigen omgeving.

Levering
De digitale bestanden ontvangen jullie zonder logo/watermerk, zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken als je maar wenst. Jullie hoeven dus geen dure afdrukken via mij te bestellen. De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld een mooi canvas of een foto op hout. 

De overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden en de taart mogen jullie na afloop mee naar huis nemen. Vaak is er nog een heleboel over en ziet de taart er nog redelijk eetbaar uit. 

Pakket 1Pakket 2Pakket 3
PrijsEUR 175,-EUR 190,-EUR 210,-
TaartBasisBasisLuxe
Aantal beelden
(digitaal)
10 beelden in
kleur en zwart-wit
15 beelden in
kleur en zwart-wit
20 beelden in
kleur en zwart-wit
Aantal beelden
(gedrukt)
1 print in A41 print in A41 print in A3
of 2 prints in A4


Meerprijs

  • Vinden jullie het leuk om helium ballonnen te gebruiken? Per stuk reken ik een meerprijs van EUR 10,-
  • Voor elke extra foto die jullie willen laten bewerken, reken ik een meerprijs van EUR 15,-
  • De prijs is exclusief eventuele reiskosten (vanaf Vinkeveen – €0,40 per km).

Heb je interesse? Of wil je meer weten? Neem contact op via het contactformulier op mijn website.