Veelgestelde vragen

HOE KAN IK EEN BESTELLING PLAATSEN?

Vul het contactformulier in en probeer je bericht zo compleet mogelijk te maken en met zoveel mogelijk informatie. Denk aan de gelegenheid, de datum, het aantal personen, smaak voorkeuren, allergieën of dieet-wensen en eventueel (kleur) thema’s. Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie op jouw verzoek. Indien de desbetreffende datum nog beschikbaar is, bevestig ik jouw order via hetzelfde bericht. In dat bericht krijg je ook de info over het ophalen en betalen van jouw bestelling.

HOE VER VAN TEVOREN MOET IK EEN BESTELLING PLAATSEN?

Probeer minimaal 2 weken voor de datum een bestelling door te geven via het contactformulier. Dan heb je de grootste kans dat ik nog een plekje heb in mijn agenda! Wil je er zeker van zijn dat ik beschikbaar ben op jouw gewenste datum? Bestel dan zo vroeg mogelijk. Je hoeft nog niet de exacte details te weten maar je kunt altijd een plekje in de agenda reserveren.

IS HET MOGELIJK OM DE BESTELLING TE LATEN BEZORGEN?

Home of a Foodie bezorgt in de omgeving van Amsterdam en Utrecht. Je kunt jouw bestelling ook ophalen in Vinkeveen. De bezorgkosten zijn vanaf 10,- euro.

HOE WORDEN DE TAARTEN, CUPCAKES EN SWEET BITES GELEVERD?

De dripcake/taart wordt meestal in een doos geleverd. Cupcakes worden geleverd in een kartonnen doos per 6 of 12. Overige sweet bites en baksels worden geleverd in een kartonnen gebaksdoos. Wil je een gehele high tea of sweet table bestellen? Dan kun je bij Home of a Foodie ook etagères, schalen en andere benodigdheden huren, tegen een meerprijs.

HOE KAN IK BETALEN?

Betalen kan d.m.v. een betaalverzoek. Dit wordt vooraf gedaan. Waarna alles wordt vastgelegd, inclusief de leverdatum. De betaling moet binnen 48 uur worden voldaan, hiermee bevestig je jouw bestelling. Vervolgens ontvang je een bevestigingsbericht. Is de aflevering binnen 2 weken? Dan wordt het volledige bedrag in 1x betaald. Is de periode langer dan 2 weken? Dan wordt er een aanbetaling van 50% gevraagd.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Tot 14 dagen van tevoren mag je je bestelling kosteloos annuleren. Hierna is het niet meer mogelijk om je aanbetaling terug te ontvangen.

IN WELKE THEMA’S KAN IK EEN TAART BESTELLEN?

Bij Home of a Foodie kun je een unieke taart bestellen in een groot scala aan thema’s en/of kleuren. Jij bepaalt volledig hoe de taart eruit komt te zien en hoe deze smaakt. Probeer je bericht bij de bestelling zo compleet mogelijk te maken. Om de taart te voldoen aan het gewenste thema, werk ik met speelgoedfiguren, decoraties, eetbare illustraties of andere attributen. Heb je een foto van hoe je de taart het liefst wilt hebben? Ik maak taarten niet precies na, maar ik kan de foto wel als inspiratie gebruiken.

IS HET OOK MOGELIJK OM EEN FONDANT TAART TE BESTELLEN?

Nee, ik maak geen fondant taarten. Wel maak ik soms gebruik van fondant om kleine decoraties te maken.

IS ALLES OP EN AAN DE TAART EETBAAR?

Nee, niet altijd. Dit ligt aan de decoraties die gekozen zijn voor de cake. Er kunnen houten prikkertjes of stokjes in de cake zitten. Ook wordt er gewerkt met bloemen die niet eetbaar zijn of snoepgoed wat nog in een papiertje zit. Wanneer het zo is dat bepaalde dingen niet eetbaar zijn wordt dit altijd aangegeven.

KAN IK DE SMAAK VAN MIJN TAART ZELF KIEZEN?

Je kunt bij Home of a Foodie terecht voor een taart op maat. Voor de smaken kun je kiezen uit een vast assortiment. Kijk bij Prijzen & Smaken voor de opties. Staat de gewenste smaak hier niet bij? Elke smaak en smaakcombinatie kan ik voor jou maken. Voor sommige smaken reken ik echter een meerprijs. Neem contact op via het contactformulier, en vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook een proeverij reserveren om tot de beste keuze te komen. De kosten hiervoor bedragen € 25,- voor 2 personen, en deze vindt altijd op een zaterdag of zondag plaats in Vinkeveen.

WELKE GARANTIE HEB IK OP MIJN BESTELLING?

Bij het afhalen wordt de taart altijd getoond, indien de taart hierna niet aankomt zoals Home of a Foodie hem heeft afgeleverd, door het verkeerd vervoeren, of door het eventuele smelten bij warme temperaturen, dan is Home of a Foodie hier niet verantwoordelijk voor.

De taart kun je tot 4 dagen na het afhalen bewaren. Je kunt de taart (of een deel) eventueel invriezen en later opeten.

De taart smaakt het beste op kamertemperatuur. Haal de taart een half uur tot een uur voor het aansnijden en eten uit de koeling.