Webshop

Ben jij op zoek naar een unieke taart, dripcake, cupcakes en andere zoete lekkernijen? Home of a Foodie maakt deze voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan een babyshower, gender reveal party, de geboorte van jouw zoon of dochter, een bruiloft, verjaardag en andere gelegenheden. Ook voor kinderfeestjes of andere traktaties kan Home of a Foodie met jou mee denken. Alle taarten en baksels zijn met de hand gemaakt en ik stop veel liefde, geduld, passie en toewijding in de ontwikkeling van jouw unieke bestelling.

Home of a Foodie bezorgt in omgeving Utrecht en Amsterdam, of je kunt je bestelling ophalen in Vinkeveen. Klik hier om te zien of ik ook in jouw Gemeente bezorg.

..

Thema taarten

De meeste taart verzoeken betreffen een thema taart. Je kunt een thema kiezen die je zelf wilt. Denk hierbij aan feestdagen zoals Pasen en Kerstmis, een Disney-film, een dier zoals een flamingo of hond en de populaire Unicorn-taart.

..

Verjaardagstaarten

Er is geen betere dag om taart te eten dan op een verjaardag. Een taart is niet alleen leuk om te eten, maar ook om iemand te verrassen op zijn of haar verjaardag. Je kunt kiezen voor een taart in diverse smaken en kleuren.

..

Bloementaarten

Deze bloementaart is uitermate geschikt voor een verjaardag, maar ook voor andere gelegenheden zoals een jubileum, moederdag of als dessert bij een diner. Je kunt de kleuren van de taart zelf samenstellen en kiezen voor diverse smaken.

..

..

Klik hieronder op de taart die je wilt bestellen,
en maak zelf een keuze in de gewenste grootte, aantallen, smaken en kleuren!

..

..

Creëer een sweet table en bestel bij je taart ook cupcakes, een cake pizza of ander gebak in dezelfde kleur of thema!

..

..

Heb je iets te vieren maar wil je het liefst geen traktatie of gebak vol suikers en slechte vetten?
Bestel dan hier gezond gebak!

..