About me

Over mij – Ruben Schippers

Hallo, mijn naam is Ruben Schippers en ik ben een gepassioneerde chef-kok bij Amicaal. Mijn culinaire reis heeft me niet alleen technische vaardigheden bijgebracht, maar ook de kunst van het creëren van harmonieuze smaakcombinaties die elke maaltijd transformeren in een unieke ervaring.

In mijn huidige rol bij Amicaal streef ik ernaar om innovatieve gerechten te introduceren die zowel de lokale als internationale keukens weerspiegelen. Mijn benadering van koken combineert klassieke technieken met moderne innovaties, wat resulteert in gerechten die zowel visueel aantrekkelijk als heerlijk zijn. Ik geloof sterk in het gebruik van verse, lokale ingrediënten om niet alleen de smaak, maar ook de algehele eetervaring te verbeteren.

Naast mijn professionele leven ben ik actief betrokken bij de culinaire gemeenschap online, waar ik mijn kennis en ervaringen deel om anderen te inspireren. Mijn LinkedIn-profiel biedt een uitgebreid overzicht van mijn carrière en prestaties[1].

Ik nodig u uit om mijn LinkedIn-pagina te bezoeken voor meer informatie over mijn professionele achtergrond en om een glimp op te vangen van de projecten waaraan ik heb gewerkt. Laten we samen de grenzen van culinaire excellentie verleggen!

My Linkedin:

https://www.linkedin.com/in/ruben-schippers-35ab4439/

Scroll to Top