Veelgestelde vragen

HOE KAN IK EEN BESTELLING PLAATSEN?

Via de webshop kun je jouw bestelling doorgeven en bestellen. Om het bestellen van een taart voor jou makkelijker te maken, heb ik diverse keuzes in mijn webshop toegevoegd. Zo kun je kiezen voor een bepaald thema, een gelegenheid of een smaak. Nadat je de taart hebt gevonden, ben je slechts een paar klikken verwijderd van jouw perfecte taart! Wil je een  unieke taart op maat? Neem dan contact met mij op via het contactformulier, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

HOE VER VAN TEVOREN MOET IK EEN BESTELLING PLAATSEN?

Minimaal 1 week voor de datum dien je jouw bestelling door te geven via de webshop op mijn website. Wil je een taart bestellen binnen de 1 week levertijd? Neem dan contact met mij op via het contactformulier, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

IS HET MOGELIJK OM DE BESTELLING TE LATEN BEZORGEN?

Home of a Foodie bezorgt in de omgeving van Amsterdam en Utrecht. Je kunt jouw bestelling ook ophalen in Vinkeveen. De bezorgkosten zijn 10,- euro.
Zakelijke bestellingen en bruidstaarten bezorg ik altijd, in heel Nederland. Deze bezorgkosten worden meegenomen in de offerte en de factuur.

DE WEBSHOP HERKENT MIJN POSTCODE NIET. WAT NU?

Bezorg ik niet in jouw Gemeente? Neem dan contact met mij op via het contactformulier, zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

HOE WORDEN DE TAARTEN, CUPCAKES EN SWEET BITES GELEVERD?

De dripcake/taart wordt meestal in een doos geleverd. Cupcakes worden geleverd in een kartonnen doos per 6 of 12. Overige sweet bites en baksels worden geleverd in een kartonnen gebaksdoos. Wil je een gehele high tea of sweet table bestellen? Dan kun je bij Home of a Foodie ook etagères, schalen en andere benodigdheden huren, tegen een meerprijs.

HOE KAN IK BETALEN?

Betalen kan d.m.v. IDEAL. Dit wordt tijdens de bestelling in de webshop automatisch afgehandeld. 

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Tot 14 dagen van tevoren mag je je bestelling tot een bedrag van €100,- annuleren. Hierna is het niet meer mogelijk om je betaling terug te ontvangen. 

WELKE GARANTIE HEB IK OP MIJN BESTELLING?

Bij het afhalen wordt de taart altijd getoond, indien de taart hierna niet aankomt zoals Home of a Foodie hem heeft afgeleverd, door het verkeerd vervoeren, of door het eventuele smelten bij warme temperaturen, dan is Home of a Foodie hier niet verantwoordelijk voor.

IN WELKE THEMA’S KAN IK EEN TAART BESTELLEN?

Bij Home of a Foodie kun je een unieke taart bestellen in een groot scala aan thema’s en/of kleuren. Jij bepaalt volledig hoe de taart eruit komt te zien en hoe deze smaakt. Probeer in de notities bij je bestelling zo veel mogelijk van jouw wensen te delen, zodat ik hier rekening mee kan houden in het maken van de bestelling. Elke taart is op maat gemaakt, dus deze kan afwijken van de foto op de website. 

KAN IK EEN TAART OP MAAT LATEN MAKEN?

Wil jij een unieke taart op maat gemaakt? Neem dan contact met mij op via het contactformulier, zodat we via een telefonische kennismaking al jouw wensen in kaart kunnen brengen. Aan de hand van deze telefonische intake zal ik een offerte opstellen. 

IS HET OOK MOGELIJK OM EEN FONDANT OF MARSEPEIN TAART TE BESTELLEN?

Nee, ik maak geen fondant en marsepein taarten. Wel maak ik soms gebruik van fondant om kleine decoraties te maken. Vind je marsepein lekker? Je kunt bij veel taarten marsepein kiezen als extra vulling tegen een meerprijs van €5,-.

IS ALLES OP EN AAN DE TAART EETBAAR?

Nee, niet altijd. Dit ligt aan de decoraties die gekozen zijn voor de cake. Er kunnen houten prikkertjes of stokjes in de cake zitten. Ook wordt er gewerkt met bloemen die niet eetbaar zijn of snoepgoed wat nog in een papiertje zit. Wanneer het zo is dat bepaalde dingen niet eetbaar zijn wordt dit altijd aangegeven bij de levering.

KAN IK DE SMAAK VAN MIJN TAART ZELF KIEZEN?

Je kunt bij Home of a Foodie terecht voor een taart op maat. Voor de smaken kun je kiezen uit een vast assortiment maar kun je wel zelf combinaties creëren. Kijk in de webshop voor de mogelijkheden. Als je een smaakcombinatie hebt gekozen, die niet heel gebruikelijk is zal ik contact met je op nemen om je wensen door te spreken. 

MIJN GEWENSTE SMAAK STAAT NIET IN DE WEBSHOP. WAT NU?

Elke smaak en smaakcombinatie kan ik voor jou maken. Voor sommige smaken reken ik echter een meerprijs. Neem contact op via het contactformulier, en vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook een proeverij reserveren om tot de beste keuze te komen. De kosten hiervoor bedragen € 25,- voor 2 personen, en deze vindt altijd op een zaterdag of zondag plaats in Vinkeveen.

HOE KAN IK DE TAART HET BESTE BEWAREN?

De taart smaakt het beste op kamertemperatuur. Haal de taart een half uur tot een uur voor het aansnijden en eten uit de koeling.

De taart kun je tot 4 dagen na het afhalen bewaren. Bewaar de taart in aluminumfolie of in een afgesloten trommel. Bewaar hem niet open in de koelkast, daar droogt hij van uit. 

Je kunt de taart (of een deel) eventueel invriezen en later opeten. Deze kun je in de vriezer ongeveer 3 maanden bewaren. 

..

Wil je zelf aan de bak?
Hieronder vind je de meest recente recepten.